PAFOS-SEMINAARI 2023

Pafos-seminaari nro 55 toteutettiin 26.9.-3.10.2023

Matka varattiin täyteen heti sen tultua myyntiin. Vuoden 2024 seminaarista ei ole päätetty. Tieto tulee aikanaan näille sivuille, mutta jos haluat ilmoittautua kiinnostuneiden listalle, lähetämme sinulle ennakkotiedon ennen myynnin avautumista.  

Seminaarin rakenne

Seminaarin rungon muodostavat Esa Saarisen ”ajattelun ajattelun” luennot. Luento-osuudet toteutetaan tuttuun tapaan viitenä päivänä neljässä jaksossa, sisältäen puolentunnin kahvi/tee/tuoremehu/hedelmätauon. Paluuta edeltävä päivä on vapaa.

Seminaariosuuksien jälkeen osallistujilla on mahdollisuus yhteiseen lounaaseen Annabellen loistavan runsaassa buffetissa sisällä tai ulkona Välimeren aaltojen hyväillessä taustalla. Lämmin yhteisötunnelma, yhdistyen kohteliaaseen yksityisyyteen, on tietysti keskeisellä tavalla osa Pafos-seminaarin henkeä

Matkajärjestelyt ja -varaukset

Lento on Larnacaan, josta Pafokselle on puolentoista tunnin matka yksityisbussilla. Seminaarihotellina on tuttuun tapaan ystävällisen elegantti Annabelle.

Tiedustelut seminaarisisällöistä: anne.kaihua at muutostehdas.fi 

Post-korona varautumisfaktaa: Sen epätodennäköisen tilanteen varalta, etten force majeure syistä pystyisi itse fyysisesti pitämään seminaarin luentoja tai osaa niistä, tulen ennakolta valmistelemaan, koko sydämellä, valtavan räjähdysvoimaiset Pafos-videot nyt kesän aika, varta vasten tulevaan seminaariin ja vain siellä pakon edessä käytettäviksi muun tiimimme fasilitoimina. Kyseessä on backup-mahdollisuus, koska en millään tavoin halua jäädä sivuun. Tartun kuitenkin valtavalla innolla videointimahdollisuuteen tulevaisuuttakin varten, koska jonakin päivänä voimani eivät enää riitä siihen, mihin nyt. Tuleva seminaari siis toteutetaan Pafos-seminaarin metodien ja hengen mukaisesti siinäkin epätodennäköisessä ja ei-toivotussa tilanteessa, että jonkin karmean käänteen takia en pääsisi Annabellen juhlasaliin.

Scroll to Top
Vieritä ylös