PAFOS-SEMINAARI 2022

Kolmen vuoden tauon jälkeen, Pafos-seminaari nro 54 toteutetaan 27.9.-4.10.2022, vastuullisena matkanjärjestäjänä Aurinkomatkat.

Matka on varattu täyteen, mutta otamme vastaan jonotuspaikkoja. 

Seminaarin rakenne

Seminaarin rungon muodostavat Esa Saarisen ”ajattelun ajattelun” luennot täydennettynä Jerome Saarisen esityksellä. Luento-osuudet toteutetaan tuttuun tapaan viitenä päivänä neljässä jaksossa n. klo 9-14, sisältäen puolentunnin kahvi/tee/tuoremehu/hedelmätauon. Viimeisen päivän päätös on n. klo 15. Paluuta edeltävä päivä on vapaa.

Seminaariosuuksien jälkeen osallistujilla on mahdollisuus yhteiseen lounaaseen Annabellen loistavan runsaassa buffetissa sisällä tai ulkona Välimeren aaltojen hyväillessä taustalla. Lämmin yhteisötunnelma, yhdistyen kohteliaaseen yksityisyyteen, on tietysti keskeisellä tavalla osa Pafos-seminaarin henkeä.

Kysymyksessä on Pafos-seminaarin 25-vuotisen historian mukaisesti voimakkaasti elämyksellinen ajatteluloma tai ”thinking holiday” (Jeromen sanoin).   
 

Matkajärjestelyt ja -varaukset

Aikaisemmasta poiketen lento on Larnacaan, josta Pafokselle on puolentoista tunnin bussimatka. Seminaarihotellina on tuttuun tapaan ystävällisen elegantti Annabelle. Toisena hotellina meillä on Annabellen sisarhotelli, korkeatasoinen ja moderni Almyra, välittömästi Annabellen vieressä. 

Seminaariin voi osallistua vain Aurinkomatkojen matkapakettien kautta.  Seminaari on varattu täyteen suuren ennakkokiinnostuksen seurauksena. Voit kuitenkin ilmoittautua jonotuslistalle, koska kaikki eivät ole vahvistaneet matkavarauksia ja aina tapahtuu muutoksia. Seminaarimatkavaraukset ja mahdolliset kyselyt sähköpostilla: ryhmat at aurinkomatkat.fi 

Tiedustelut seminaarisisällöistä: anne.kaihua at muutostehdas.fi 

Post-korona varautumisfaktaa: Sen epätodennäköisen tilanteen varalta, etten force majeure syistä pystyisi itse fyysisesti pitämään seminaarin luentoja tai osaa niistä, tulen ennakolta valmistelemaan, koko sydämellä, valtavan räjähdysvoimaiset Pafos-videot nyt kesän aika, varta vasten tulevaan seminaariin ja vain siellä pakon edessä käytettäviksi Jeromen ja muun tiimimme fasilitoimina. Kyseessä on backup-mahdollisuus, koska en millään tavoin halua jäädä sivuun. Tartun kuitenkin  valtavalla innolla videointimahdollisuuteen tulevaisuuttakin varten, koska jonakin päivänä voimani eivät enää riitä siihen, mihin nyt. Tuleva seminaari siis toteutetaan Pafos-seminaarin metodien ja hengen mukaisesti siinäkin epätodennäköisessä ja ei-toivotussa tilanteessa, että jonkin karmean käänteen takia en pääsisi Annabellen juhlasaliin.

Scroll to Top
Vieritä ylös