Esa Saarisen parisuhdeseminaari

Esa Saarisen parisuhde-
seminaari

Online-seminaari pariskunnille, jotka haluavat olla rakastavaisia

Mahdollisuus murtaa arjen uomat
ja nousta rakkauden ylärekisteriin

Kenelle 

Kumppaneille, jotka ovat kiinnostuneita toistensa onnellisuudesta ja kukoistuksesta. Ehkä olette vasta-avioituneita ja valmistautumassa unohtumattomalle häämatkalle, tai lasten muutettua kotoa virittämässä suhdettanne ennennäkemättömään loistoon. Kenties koette arjen kiireiden ja työn paineiden etäännyttäneen teitä ja haluatte löytää toisenne innostavuudet uudestaan. Oli rakkautta mielestänne nyt paljon tai vähän olen yhdestä asiasta varma – sitä voi olla enemmän.

Esan vanhemmat Iisa ja Ville 1951 nuorina rakastavaisina

Päämääränä rakkauden vahvistuminen 

Seminaarin päämäärä on, että suhteessanne olevan rakkauden määrä kasvaa. Keskipisteessä ovat käyttämättömät arjen kukoistuksen mahdollisuudet – eivät niinkään ongelmat ja murheet. Luentojen vauhdittamina  pariskunnissa käytävät keskustelut nousevat uudelle tasolle. Tätä varten jokaiseen luentoon on räätälöity keskustelun sytykkeeksi työkaluja, joita voitte halutessanne käyttää. Mitään palautettavia tehtäviä ei ole, työkalut ovat osallistujia itseään varten.   

Seminaariin on ladattu Esan tulikuumat teemat kohottavan parisuhteen ytimestä​

Osallistuminen

Seminaari on tarkoitettu nautittavaksi käsikkäin oman kodin rauhassa.  Voit osallistua seminaariin internetin välityksellä mistä tahansa. Mikäli et pysty osallistumaan luennolle, tai haluat katsoa sen uudestaan, on luento jälkikäteen katsottavissa viikon ajan. Varaa paikkasi seminaariin täältä.

Räjähdysvoimaisin tapa kasvattaa rakkautta parisuhteessanne.

1,5 tunnin luennoista koostuva seminaari on hienovarainen ja loistava väylä saada tilaa uusille ajatuksille suhteessanne. Kevään seminaariin osallistuu yli 300 ihmistä ja loppukesän seminaari on nyt varattavissa.

Ilmoittaudu seminaariin

Anna itsellesi ja kumppanillesi lahjaksi hellän dynaaminen keskustelualusta

Seminaari on rytmitetty kulkemaan kevään aikana mukana arjessa pienissa paloissa niin että se ei vaadi päiviltä erityisjärjestelyjä. Näin osallistujilla on tilaa seminaaripäivinä keskittyä seminaarin aikana syntyneiden ajatusten kehittämiseen ja muuhun arjen toimintaan. 

Seminaaripäivien päätteeksi jaamme työkaluja seminaarin teemoihin liittyvän keskustelun jatkamiseksi omassa rauhassa. Se on rakkausmatka arjessa, mutta arjen uomista irrottautuen.

 

Neljänä lauantaina toteutettava seminaari on yhteinen kokemus, jossa teidän kahden keskinäinen keskustelu sekä rakkaus ja rinnallaolo ovat keskiössä. 

Seminaari antaa paljon, todennäköisesti enemmän kuin odotat, mutta tämä seminaari ei ole kriisipalaveri tai hätähuuto parisuhteen pelastamiseksi. Seminaari ja sen tuomat ajatukset on tarkoitus nauttia vierekkäin kodin lämmössä rakkautenne alkuperäisessä rakkausytimessä viipyen ja tulevaisuutta virittäen. Toisiinne entistä enemmän rakastuen.

Loppukesän seminaari 

  • Seminaaripäivä 1: Lauantaina 7.8.2021  klo 11:30-13:00
  • Seminaaripäivä 2: Lauantaina 14.8.2021  klo 11:30-13:00
  • Seminaaripäivä 3: Lauantaina 21.8.2021  klo 11:30-13:00
  • Seminaaripäivä 4: Lauantaina 28.8.2021  klo 11:30-13:00

 

Kevään seminaari (ilmoittautuminen päättynyt)

  • Seminaaripäivä 1: Lauantaina 8.5.2021  klo 11:30-13:00
  • Seminaaripäivä 2: Lauantaina 15.5.2021  klo 11:30-13:00
  • Seminaaripäivä 3: Lauantaina 22.5.2021  klo 11:30-13:00
  • Seminaaripäivä 4: Lauantaina 29.5.2021  klo 11:30-13:00

Lisäksi kyyhkyläispariskuntien  keskinäinen keskustelu innostuneesti ja vapautuneesti oman aikataulun mukaan luentopäivien välissä. 

1. En ole kuullut Esan puhuvan aiemmin. Voinko silti osallistua? 

Voit osallistua vaikka et ole kuullut Esaa aikaisemmin.

2. Minkälaista oheismateriaalia seminaaripakettiin kuuluu?

Tehtäviä, harjoituksia jotka auttavat reflektoimaan seminaarin teemoja ja fasilitoimaan muutosta. Voitte käydä keskustelua myös täysin teille sopivalla tavalla.  Tärkeintä on ilmapiiri, joka luentojen kautta syntyy. 

3. Voinko osallistua seminaariin yksin?

Voit osallistua myös yksin. Olitpa sinkku, tai seurustelusuhteessa, Esa tarjoaa nykyiseen tai tuleviin suhteisiin innostavia syöttöjä ja reflektiopintaa!

4. En pysty osallistumaan jokaiseen live-luentoon. Voiko seminaarin katsoa jostain jälkikäteen?

Live-seminaarit on katsottavissa tallenteena viikon ajan.

5. Kuinka usein seminaari järjestetään?

Tulevista seminaareista tiedotetaan myöhemmin! 

6. Miten seminaari järjestetään ja mistä sen voi katsoa?

Seminaari järjestetään Zoomissa. Voit osallistua lataamatta Zoomia koneellesi. Lisäksi luennot ovat jälkikatsottavissa viikon ajan live-lähetyksestä koska tahansa.  

7. Miten saan lisämateriaalin jota seminaarin aikana jaetaan?

Jaamme materiaalit sähköpostin kautta seminaarin aikana.

8. Voinko antaa seminaarin lahjaksi?

Kyllä! Saat lahjakortin halutessasi, jonka voit lähettää tai antaa lahjan saajalle. Lahjakortin voi käyttää myös tulevassa Esa Saarisen parisuhdeseminaareissa, jos nyt ei pääse mukaan.

9. Ovatko seksuaalivähemmistöihin kuuluvat pariskunnat tervetulleita seminaariin?

Seminaarissa käsitellään parisuhdetta universaalisti, ei vain mies-nais näkökulmasta. 

10. Ilmoittautumisen kanssa vaikeuksia?

Ota meihin yhteyttä sähköpostitse (anne.kaihua [at] muutostehdas.fi ) niin selvitämme asian .

Seminaarin hinta on 289 € (sis alv. 24%) osallistuvaa pariskuntaa kohden. 

“Rakkauden vaaliminen ja virittäminen on Pipsan ja minun suhteessa yhtä tärkeää tänään kuin mitä se oli suhteemme alkaessa 80-luvulla. Halusin luoda seminaarin, jossa pariskunnat voivat tilanteesta riippumatta vahvistaa omaa yhteyttään ja tutkia suhteensa käyttämättömiä mahdollisuuksia. Toivon, että seminaari auttaa muitakin luomaan kestävän ja hellän dynaamisen parisuhteen.”

– Esa Saarinen

Miten parisuhde viritetään ylärekisteriin 2020-luvulla? Katso Esan videotervehdys

Katso Esan 5 minuutin pohjustus seminaariin

Rakkauden vaaliminen on jokaisen parisuhteen kulmakivi

Niin vastarakastuneet kuin teräshäitä viettävät kertovat miten seminaari lähensi heitä entisestään. 

Arjen kukoistuksen oppaana filosofi Esa Saarinen

Oppaana hellällä ja ainutlaatuisella matkalla toimii Esa Saarinen, joka on luennoinut elämän ydinteemoista yli 40 vuotta. Helsingin yliopistolla ja Aalto-yliopistossa professorina toiminut filosofi on Suomen tunnetuimpia luennoitsijoita. 

Esa on naimisissa kuningattarensa Pipsan kanssa ja on kaksospoikien Jeromen ja Oliverin ylpeä isä. Hän on innokas kirjojen keräilijä ja intohimoinen ruusujen ostaja.

Ilmoittaudu

Tervetuloa seminaariin!
Vieritä ylös