Irtiotto Aulangolla

Kenelle

Ihmisille, jotka haluavat ajatella kirkkaammin omia ajatuksiaan, pysäyttää arjen kiireen ja innostua elämän mahdollisuuksista. Lähtökohtana on Esa Saarisen ihmisyysuskoinen, positiivinen elämänfilosofia, jonka mukaan “meissä on enemmän hyvää kuin mitä päälle näkyy”.

Mitä saat

Seminaari synnyttää keskittynyttä ajattelua ja syväkerroksista myönteistä energiaa. Osallistuja näkee elävämmin elämänsä arvokkuuksia. Hän saa tilaisuuden tunnustella omia tärkeitä teemojaan Esan sanoin ”hellän dynaamisesti” ja ”ylärekisterin ehdoin”. Osallistuja huomaa uusia mahdollisuuksia ja lähtee eteenpäin vahvempana.

aulanko-seminaari-38

Seminaarin lähestymistapa

Viikonlopun ytimessä ovat Esa Saarisen elämykselliset luennot, jotka luovat turvallisen ja inspiroivan ajattelun ympäristön. Seminaari kunnioittaa jokaisen yksityisyyttä. Mukana ei ole ryhmätöitä. Osallistuja voi paneutua oman elämänsä, toimintansa ja ajattelunsa perusteisiin keskittyneesti. Hän kuulee kirkaammin, mitä omat syvemmät ajatukset sanovat. Hän vahvistuu kyvyssään toteuttaa itsensä näköistä, innostunutta ja onnellista elämää.

Tietoa seminaarista

Seminaarin aikataulu vahvistetaan voitettuamme kansakuntana koronaepidemian.

Majoitus omakustanteisesti Hotelli Scandic Aulangossa, tai vapaasti valittavassa majoituksessa. Seminaariin osallistujille on neuvoteltu erityishinta, jonka lunastamisen ohjeet saat ilmoittautumisen yhteydessä. 

Kuule seuraavasta seminaarista ensimmäisenä

Seuraamme koronaepidemian kehittymistä ja järjestämme seuraavan seminaarin heti kun siihen on jokaisen osallistujan terveyden turvaamisen kannalta riittävät edellytykset. Mikäli haluat liittyä seminaarin ennakkomyyntilistalle lähetä meille viestiä osoitteeseen anne.kaihua [at] muutostehdas.fi

Selviämme tästä yhdessä! 

Vieritä ylös